domingo, 21 de noviembre de 2010

Xerrada "Marathon des Sables"

El dimecres 24 de novembre tindrà lloc a INTEMPERIE una xerrada sobre la MARATHON DES SABLES a càrrec de Mònica Aguilera i Néstor Bohigas. Una oportunitat única per conèixer de primera mà com s'ha de preparar una de les proves més rigoroses del món, quin material cal dur i quines són les principals característiques d'aquesta prova que cal tenir en compte.

El món del trails, ultratrails i curses per etapes es troben en un dels punts més dolços de la seva existència. Són el punt de mira de tots aquells corredors que ens agrada la superació, els nous reptes, l'aventura i el trobar-se a si mateix. La

preparació física, la força mental i l'equipament són les claus per a l'èxit en aquesta prova mítica pel desert.

Tots aquests dubtes, els podrem preguntar a la Campiona de l'última edició

MDS i més recentment de les 100 Milles de l’Himalaia, Mònica Aguilera. I l'experiència de Néstor Bohigas, participant en sis edicions i representant oficial de la cursa. No cal dir, que entre els dos tenen un historial en participacions de curses de llarga distància que fa por.

Dia: 24 de novembre de 2010Lloc: Intemperie (c/ Villarroel 184 )
Hora: a les 20:00h
Entrada: Gratuïta
Per: Mònica Aguilera (Primera classificada Femenina de l' última edició MDS) i Néstor Bohigas (participant en sis edicions i representant oficial de Marathon des Sables)

Entrada gratuïta.

Cal inscriure-s'hi.

Telèfon: 93 419 20 00

No hay comentarios:

Publicar un comentario